PSDăncilă, disperat că se prăbușește definitiv. Cozmin Gușă, curtat de Viorica pentru a reveni în PSD


PSDăncilă, disperat că se prăbușește definitiv. Cozmin Gușă, curtat de Viorica pentru a reveni în PSD

G4media.ro informează că Viorica Dăncilă, disperată că PSD e în cădere liberă, dorește să-l readucă pe Cozmin Gușă în partid. Patronul Realitatea TV a fost secretar general al PSD între 2001 și 2003, în perioada guvernării Năstase. De menționat că o parte considerabilă din PSD-iști nu văd cu ochi buni o revenire a lui Cozmin Gușă în PSD, căci postul de televiziune pe care-l conduce a luat adesea poziții care nu au convenit partidului de guvernământ. 

Astfel, Cozmin Gușă a fost contactat de G4media.ro și a precizat că PSD l-a ofertat cel mai mult în ultimii doi ani, dar va lua o decizie "când va veni vremea".

"Da, confirm că am primit oferte. Am tot primit în ultimii doi ani. Cele mai multe începând cu primăvara asta, mi se pare și normal că e an electoral. Am primit și de la PSD, și de la Pro România, și de la PNL. Într-adevăr, cele mai multe au fost de la PSD, e și partid mare, e și partidul unde am fost secretar general între 2001 și 2003. Dar, rămâne așa cum am spus public: dacă și când o să mă decid, voi anunța atunci când va veni vremea. Deocamdată sunt implicat în proiecte editoriale, de management, de consultanță. Acesta este și motivul pentru care i-am refuzat pe cei care m-au ofertat. Și sigur că propunerile au fost de la cele mai înalte niveluri, de la lideri naționali până la lideri locali, primari și așa mai departe", a spus Cozmin Gușă pentru G4media.ro. 

Consultați AICI materialul integral pe G4media

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.