PSDragnea face toate demersurile pentru linșarea statului de drept. Eugen Nicolicea, propunerea PSD de ministru al Justiției


PSDragnea face toate demersurile pentru linșarea statului de drept. Eugen Nicolicea, propunerea PSD de ministru al Justiției

Miercuri a fost decisă soarta ministrului Justiției, Tudorel Toader. Concret, PSDragnea i-a retras sprijinul politic lui Toader pentru că nu a linșat justiția îndeajuns de mult precum i-a cerut PSD. 

Inclusiv premierul Viorica Dăncilă a votat pentru plecarea lui Toader. 

Potrivit postului Digi24, deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost votat în CEx-ul PSD pentru a ocupa funcția de ministru al Justiției. Totodată, deputatul PSD Oana Florea îi va lua locul Rovanei Plumb în funcția de ministru al Fondurilor Europene, iar senatorul PSD Liviu Brăiloiu ar urma să fie ministru al Românilor de pretutindeni.

Mingea va fi în terenul lui Klaus Iohannis care va decide dacă va semna decretele de numire a propunerilor pentru ministerele enunțate anterior. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.