Pușcăriașul Adrian Năstase, insulte la adresa baronilor din jurul Vioricăi Dăncilă: ȘOBOLANI sau oportuniști! Dezastrul PSD

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase susține, pe blog, că PSD va trece printr-o ”năpârlire”, ceea ce înseamnă că ”mulți oportuniști sau șobolani vor sări din barcă”. Potrivit lui Năstase, pușcăriașul Liviu Dragnea și oamenii care i-au făcut jocurile sunt principalii responsabili pentru umilitorul dezastru al partidului celor trei trandafiri.

”<Avantajul> votului de ieri este ca partidul va trece printr-o <naparlire> necesara. Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca. Chiar si unii din apropierea fostului premier. (...)

O analiza a greselilor comise va fi facuta, fara indoiala. As mentiona, intre altele, configurarea, de catre Dragnea, a listelor PSD pentru parlamentare, liste bazate pe agende de telefon si pe interese clientelare – ceea ce a permis tradari si tranzactionism, lipsa de vointa si de coerenta in parlament”, scrie fostul pușcăriaș pentru fapte de corupție.