Pușcăriașul Dragnea a fost vizitat la Rahova de Irinuca. Ea a fost însoțită de porcarul Valentin, fiul celui mai celebru infractor al României


  • Podul
  • May 29, 2019 18:32
  • 5541
Pușcăriașul Dragnea a fost vizitat la Rahova de Irinuca. Ea a fost însoțită de porcarul Valentin, fiul celui mai celebru infractor al României

Liviu Dragnea a fost vizitat, joi după-amiază, la Penitenciarul Rahova, de iubita sa, Irina Tănase, şi de fiul său Valentin. Potrivit mediafax.ro, aceştia i-ar fi dus fostului lider PSD un bagaj cu mai multe lucruri necesare.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află în carantină pentru o perioadă de 21 de zile. El are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni, după ce a fost găsit vinovat de ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Irina Tănase, 25 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Aceasta a atras atenția prin intermediul acțiunilor de voluntariat și s-a implicat în organizarea congresului PSD din 2013. Ulterior, tânăra a fost angajată în Ministerul Dezvoltării, în perioada în care instituția era condusă de Liviu Dragnea, devenind apoi asistenta acestuia.

Liviu Dragnea, 56 de ani, a divorțat în 2015 de soția sa, Bombonica Prodana, iar de atunci a încercat să țină departe de ochii publicului aspectele legate de viața sa personală.Prima lor apariția publică importantă s-a produs la congresul PSD din luna martie 2018, când Irina părea că-și îmbunătățise mult aspectul fizic, cel mai probabil cu ajutorul unor intervenții chirurgicale. Fotografia de mai sus publicată de Libertatea este de la sfârșitul liceului (Colegiul Național Elena Cuza din București) și schimbarea fizionomiei este cât se poate de evidentă, nasul fiind cu siguranță ajustat din bisturiu.

Irina și Liviu plănuiau să se căsătorească, iar cuplul Olguța Vasilescu-Claudiu Manda să-i nășească. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.