Pușcăriașul Dragnea are parte de încă un proces. Motivul pentru care Marian Ceaușescu l-a dat în judecată pe fostul președinte al PSD

Protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu îi dă bătăi de cap lui Liviu Dragnea chiar și în închisoare. Pe 1 octombrie 2019 se va judeca pe fond procesul intentat de Marian Ceaușescu împotriva lui Dragnea, iar fostul președinte al PSD este așteptat în sala de judecată. De subliniat că procesul este public. 

CITIȚI ȘI: Dragnea a uitat din nou să ia pastilele. Reacția agresivă la adresa unui protestatar: "La pușcărie o să mergi tu, măi securilă!"

Amintim că în data de 6 februarie Liviu Dragnea l-a etichetat "securilă" pe Marian Ceaușescu, ceea ce contravine cu statutul acestuia de revoluționar.Astfel, Marian Ceaușescu a decis să-l dea în judecată pe Liviu Dragnea și să îi ceară daune în cuantum de 45000 de lei, adică suma pe care a avut-o de plătit protestatarul în urma amenzilor primite, adesea abuziv, din partea autorităților române pentru că a ales să nu rămână nepăsător în fața dezastrului guvernării PSD.