Pușcăriașul Dragnea are parte de încă un proces. Motivul pentru care Marian Ceaușescu l-a dat în judecată pe fostul președinte al PSD


Pușcăriașul Dragnea are parte de încă un proces. Motivul pentru care Marian Ceaușescu l-a dat în judecată pe fostul președinte al PSD

Protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu îi dă bătăi de cap lui Liviu Dragnea chiar și în închisoare. Pe 1 octombrie 2019 se va judeca pe fond procesul intentat de Marian Ceaușescu împotriva lui Dragnea, iar fostul președinte al PSD este așteptat în sala de judecată. De subliniat că procesul este public. 

CITIȚI ȘI: Dragnea a uitat din nou să ia pastilele. Reacția agresivă la adresa unui protestatar: "La pușcărie o să mergi tu, măi securilă!"

Amintim că în data de 6 februarie Liviu Dragnea l-a etichetat "securilă" pe Marian Ceaușescu, ceea ce contravine cu statutul acestuia de revoluționar.



Astfel, Marian Ceaușescu a decis să-l dea în judecată pe Liviu Dragnea și să îi ceară daune în cuantum de 45000 de lei, adică suma pe care a avut-o de plătit protestatarul în urma amenzilor primite, adesea abuziv, din partea autorităților române pentru că a ales să nu rămână nepăsător în fața dezastrului guvernării PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.