Pușcăriașul Dragnea, nostalgic după vremurile petrecute cu Videanu. Ce sport practică zi de zi la Rahova fostul președinte al PSD EXCLUSIV SURSE

Pușcăriașul Liviu Dragnea (foto Dragnea: Evelina Morar, ONG Evoluție în Instituție), fost președinte al PSD, a început să frecventeze în pușcărie una din activitățile pe care le practica și în studenție. 

Concret, potrivit surselor Podul.ro, Liviu Dragnea joacă tenis de picior în fiecare zi purtând o pereche de pantaloni de trening lungi ce au culoarea partidului mult iubit și anume roșie, dar care au început să se decoloreze. 

Libertatea.ro a dezvăluit că Adriean Videanu și Liviu Dragnea au amintiri comune din anii studenției. Cei doi politicienii au fost colegi la Institutul Politehnic Bucureşti - Facultatea Transporturi, Secţia autovehicule rutiere, promoţia 1987, iar în perioada sesiunilor de examene erau rivali la tradiționalele turnee de tenis cu piciorul organizate în Regie. (citiți AICI dezvăluirea Libertatea)

Totodată, în legătură cu viața lui Dragnea de după gratii, sursele publicației Liber în Teleorman au dezvăluit faptul că acesta și-a ras mustața. (citiți AICI materialul integral pe Liber în Teleorman)

"Cei de la Penitenciarul Rahova au văzut zilele acestea un Dragnea cu ”altă față”, în timp ce se ducea la lucru, la garajul unității, acolo unde stă sau muncește opt ore pe zi pentru reducerea pedepsei", a relatat jurnalista Monica Vasilescu de la publicația Liber în Teleorman.