Radio România, CAMPANIE deșănțată pentru Dragnea și PSD. Ce a ordonat SLUGA Georgică Severin


Radio România, CAMPANIE deșănțată pentru Dragnea și PSD. Ce a ordonat SLUGA Georgică Severin

Radio România Actualități nu a transmis nimic despre tensiunile de la Înalta Curte unde Liviu Dragnea s-a prezentat, luni, în calitate de inculpat. Ascultătorul a înțeles doar că a fost audiat la un nou termen. Managerul Dan Preda și redactorul șef, Nicu Popescu, nu au trimis reporter la fața locului, iar știrea a apărut abia la ora 18.00!

- Radio România Actualități nu a transmis discursul președintelui Klaus Iohannis despre temele referendumului, în urma deciziei lui Georgică Severin (parașutat de Dragnea și PSD în fruntea radioului public), care le-a ordonat să-l cenzureze pe președinte, celor doi deja menționați: managerul Dan Preda și redactorul șef Nicu Popescu.

- Radio România Actualități nu a transmis în flux și a cenzurat dezbaterea din Parlamentul European din 15.04.2019, referitoare la statul de drept din România, iar vocile critice ale oficialilor europeni, la adresa lui Liviu Dragnea și ale PSD,  au fost cosmetizate.

- Radio România Actualități îi difuzează zilnic pe miniștrii PSD și pe Liviu Dragnea, fără reacțiile opoziției. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc se răfuiește în direct cu diverși constructori de autostrăzi și RRA manipulează prin omiterea altor voci în ceea ce privește subiectul atât de sensibil în opinia publică, cel al autostrăzilor.

Toate acestea ne-au fost semnalate de colegii din Grupul Pentru Libertatea de Expresie în Societatea Română de Radiodifuziune (GPLER).

Dezgustătoarea obediență a ”jurnalistului” Dan Păsărin

Tot GPLER a transmis următorul mesaj:

”Pentru a-i mulțumi lui Liviu Dragnea că i-a dat o sinecură la SRR și un salariu de peste 7000 de euro pe lună, Georgică Severin își trimite un jurnalist să prezinte mitingul PSD de la Craiova. Redactorul, Dan Păsărin, de la Radio Craiova, un apropiat al lui Georgică Severin și al PSD se urcă pe scenă și prezintă triumfal mitingul de la Craiova, făcând politică, cu acordul șefului SRR. Este fără precedent! Iată ce spune pe scena PSD de la Craiova, Dan Păsărin, încâlcând legea de funcționare a SRR, 41/1994 care interzice clar redactorilor să facă politică!

<Am venit aici să facem o zi istorică, prezentare candidați ai Partidului Social-Democrat pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai și, pentru prima dată, PSD Dolj are candidat pe lista de europarlamentari! Claudiu Mandaaaa este pe locul 3 pe lista de candidați! România merită mai mult respect în Europa, România merită mai mult”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.