Radu Mazăre, de la primar la croitor, deși voia să fie mecanic auto în închisoare


Radu Mazăre, de la primar la croitor, deși voia să fie mecanic auto în închisoare

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare, va avea șansa să se reprofileze profesional în Penitenciarul Rahova, acolo unde este închis. Concret. Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova. 

Fratele lui Radu Mazăre a declarat că fostul edil al Costanței dorea să fie mecanic auto, numai că a fost repartizat de comisia din penitenciar la atelierul de croitorie. 

"Am vorbit și astăzi cu el, mi-a spus că a fost repartizat de comisia din penitenciar să lucreze la atelierul de croitorie al penitenciarului. (...) El poate ar fi avut o preferință pentru atelierul auto, dar nu înseamnă că la atelierul de croitorie nu e bine. O să vadă cum se adaptează și dacă ar fi vreo problemă, poate face o solicitare să fie transferat la atelierul auto. Dar nu e decizia lui, e decizia conducerii penitenciarului", a afirmat fratele lui Radu Mazăre.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.