Radu Tudor i-a cerut lui Iohannis spitale și autostrăzi. Ramona Ursu taxează tupeul antenistului: "De aia nu se poate, măi, sclavule"!


Radu Tudor i-a cerut lui Iohannis spitale și autostrăzi. Ramona Ursu taxează tupeul antenistului: "De aia nu se poate, măi, sclavule"!

Radu Tudor, angajat al postului de televiziune care a susținut sistematic guvernarea coruptă și incompetentă a PSD, a avut tupeul mizerabil marți seară să îi ceară președintelui Klaus Iohannis să-l ajute să ajungă mai repede în orașul Sibiu. Radu Tudor a fost unul dintre jurnaliștii prezenți la dialogul electoral cu Klaus Iohannis, organizat în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, din cadrul campaniei din turul al doilea al prezidențialelor. 

În acest context, jurnalista Ramona Ursu i-a transmis "slugii" infractorului Dan Voiculescu, Radu Tudor, un mesaj privind unul dintre motivele pentru care România nu are spitale și infrastructură la standarde occidentale: "Păi, măi, băiatule, nu se poate și pentru că televiziunea aia la care lucrezi tu a spălat pe creier milioane de români și a pupat mâna Mafiei, pe care a promovat-o zi și noapte, ani la rând. Nu se poate și pentru că jivine ca stăpânul tău ne-au furat banii și nu mai vor să ni-i dea înapoi. De aia nu se poate, măi, sclavule. Fix de aia".

Mesajul complet al jurnalistei:

"Radu Tudor, jurnalistul de renume mondial al condamnatului Voiculescu Dan, îi spune lui Iohannis că nu se poate ca România să nu aibă un spital normal. Că nu se poate să nu avem autostrăzi. Și îi cere președintelui să-l “ajute” pe el (pe Radu Tudor, adică) să ajungă mai repede la Sibiu.

Lăsând la o parte că în toată pălăvrăgeala Antenistului cu “nu se poate” nu s-a regăsit nicio întrebare pentru Iohannis, eu altceva vreau să-i spun acestei slugi de infractor: păi, măi, băiatule, nu se poate și pentru că televiziunea aia la care lucrezi tu a spălat pe creier milioane de români și a pupat mâna Mafiei, pe care a promovat-o zi și noapte, ani la rând. Nu se poate și pentru că jivine ca stăpânul tău ne-au furat banii și nu mai vor să ni-i dea înapoi. De aia nu se poate, măi, sclavule. Fix de aia", a scris Ramona Ursu pe Facebook.

Vedeți secvența la care face referire Ramona Ursu de la 1:52:20:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.