Raluca Turcan cere investigarea modului în care Rovana Plumb și-a stins datoria astronomică peste noapte


Raluca Turcan cere investigarea modului în care Rovana Plumb și-a stins datoria astronomică peste noapte

Prim-vicepreședinta PNL, Raluca Turcan, a cerut sesizarea autorităților cu privire la stingerea împrumutului de 800.000 de lei a Rovanei Plumb care i-a blocat numirea în funcția de comisar european.

CITIȚI ȘI: Rovana Plumb este disperată. Pesedista a trimis către Comisia JURI o scrisoare în care pretinde că și-a rezolvat problemele

Rovana Plumb a anunțat printr-un comunicat de presă că i-a oferit creditorului două apartamente pe care le deţine în România.

Redăm comunicatul Ralucăi Turcan:

„Oare nu se sesizează autoritățile statului în legătura cu stingerea datoriei astronomice a Rovanei Plumb peste noapte?

Rovana Plumb chiar crede că poate înșela Parlamentul European cu un simplu act notarial? Cum este posibil să vrei să cumperi o funcție de Comisar European cu două apartamente, care nici măcar nu-ți aparțin în totalitate, într-un weekend? Cine mai poate vinde sau cumpăra două apartamente în numai câteva ore, la prețuri astronomice?

Comisia Juridică a Parlamentului European a decis că Rovana Plumb nu poate fi comisar european. România trebuie să facă o nouă nominalizare. Viorica Dăncilă are obligația să se prezinte la consultările convocate de Președintele Klaus Iohannis și să retragă sprijinul pentru Rovana Plumb pentru funcția de comisar european. Avem nevoie de un candidat integru și profesionist!”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.