Rămânerea Guvernului Dăncilă la Palatul Victoria determină o avalanșă de pile și amante în una dintre instituțiile-cheie. Lovitura pregătită de PSD pe ultima sută de metri

Publicația Profit.ro semnaleză un caz grav de politizare tipică PSD a uneia dintre cele mai importante instituții ale statului român: ANAF

ANAF, care a fost subordonată de 3 ani și jumătate față de PSD, a scos la la concurs 58 de posturi de directori. Un detaliu care scoate în evidență pesedizarea ANAF este reprezentat de faptul că PSD este interesat să ocupe prin pile și amante mai ales posturile de conducere ale instituției, căci în rest există un deficit de personal de circa 15% dintr-un total de 27.000 de posturi aprobate pe hârtie.

Amintim că ANAF este condusă de Mirela Călugăreanu, numită direct de premierul Viorica Dăncilă și care lucrează sub coordonarea "discotecarului"  Teodorovici.

Privind această situație, fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, s-a revoltat spunând că e fără precedent ceea ce se întâmplă și amenință că va devoala numele pilelor și amantelor pe care PSD dorește să le pună la șefia instituției: "Imediat după ce «concurenții» se vor înscrie la examen voi face public cu nume și prenume cazuri concrete precum și cine vor fi «câștigătorii» acestui simulacru de concurs național".

"O asemenea operațiune de capturare politică a unei instituții este fără egal în istoria recentă. Nici măcar la reorganizarea ANAF din 2013 nu au fost scoase la concurs pentru definitivare un asemenea număr de funcții de conducere. După ce au avut trei tentative de a obține «legal» o reorganizare ANAF care să permită instalarea «pilelor» baronilor PSD la conducere, acum au recurs la o ultimă metodă. Anterior au fost presiuni infernale pentru ca unii să renunțe la posturile obținute anterior prin concurs pentru a elibera locul piloșilor PSD. Cazul Direcției de Control Mari Averi este strigător la cer!! Au eliberat postul pentru a nu fi deranjate persoane care trebuia incluse în eșantionul de verificare!!! Imediat după ce «concurenții» se vor înscrie la examen voi face public cu nume și prenume cazuri concrete precum și cine vor fi «câștigătorii» acestui simulacru de concurs național. Până atunci, poate vor face un efort și alte instituții ale statului român pentru a bloca disperarea PSD de a ocupa ANAF", a declarat, contactat de Profit.ro, Gelu Diaconu.