Rămășițe umane, găsite într-o pădure din apropiere de Caracal. Gheorghe Dincă pretinde că ar fi ale Luizei Melencu

Gheorghe Dincă pretinde că bucăți din trupul Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în aprilie 2019, se află într-o pădure din apropiere de Caracal. Astfel, anchetatorii s-au deplasat la fața locului și au găsit rămășițe umane. Anchetatorii au ridicat oasele, iar acestea vor fi supuse testelor ADN. 

Luiza Melencu a dispărut în urmă cu aproape patru luni. În momentul în care a fost văzută pentru ultima dată, Luiza Melencu era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră.

Avocatul familiei Luizei Melencu spune că Gheorghe Dincă se joacă cu anchetatorii. Inițial, Gheorghe Dincă a precizat că a aruncat trupul Luizei Melencu în Dunăre, iar apoi în Olt, iar acum pretinde că rămășițele umane găsite în pădure ar fi ale victimei sale. 

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o și pe Alexandra Măceșanu. În cazul Alexandrei au existat probe ADN, dar în cazul Luizei Melencu, până în acest moment, a existat doar mărturisirea monstrului de la Caracal.