Ramona Ursu amenință infractorii din PSD-ALDE: Va fi sfârșitul lor dacă le vor face greutăți magistraților care protestează!


Ramona Ursu amenință infractorii din PSD-ALDE: Va fi sfârșitul lor dacă le vor face greutăți magistraților care protestează!

Magistrații au dat dovadă vineri, 22 februarie, de un civism de la care pot lua exemplu mulți dintre români. Concret, magistrații au protestat împotriva modificărilor anti-justiție aduse de Toader prin ultima OUG. Manifestațiile au avut loc în București, Constanța, Cluj, Brașov, Pitești, Sibiu, Oradea, Timișoara, Piatra Neamț și Iași. 

CITIȚI MAI MULT AICI: „Să se știe, JUSTIȚIA E VIE”! „Magistrați, rezistați!”

CITIȚI ȘI AICI: Magistrații nu cedează! Tribunalul Cluj își suspendă activitatea și declanșează procedura de revocare a membrilor CSM - VIDEO

CITIȚI DE ASEMENEA ȘI AICI: Procurorii din Constanța iau atitudine! Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța își suspendă activitatea

În acest context, jurnalista Ramona Ursu a postat un text pe Facebook vineri seara în care le-a mulțumit magistraților pentru spiritul civic dovedit și anunță că în cazul în care penalii de la PSD-ALDE vor încerca să pedepsească în vreun fel personalul din sistemul judiciar care a manifestat împotriva OUG anti-justiție, atunci infractorii coaliției girate de Dragnea vor avea de suferit, găsindu-și sfârșitul în pușcării. 

Prezentăm postarea integrală a Ramonei Ursu:

"Cred că dacă Dragnea, Toader, Inspecția Judiciară, CSM, Secția ultraspecială de ciomăgit magistrați și de albit infractori se vor apropia de judecătorii și de procurorii care protestează și care au anunțat că vor bloca activitatea, în sensul că să le facă greutăți, va ieși foarte rău pentru tabăra penalilor. Ăla le va fi sfârșitul. Bine, și așa simt că plutește ceva în aer și că mult n-are cum să mai fie până să nu crape ceva în țara asta. Dar dacă se vor răzbuna pe oamenii ăștia curajoși, care fac exact ce trebuie să facă niște magistrați, cred că dracu îi va lua. Pe penali, de ei zic.

Dragi magistrați curajoși, vă mulțumim! Vă așteptăm pe toți lângă noi!", a scris Ramona Ursu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.