Ramona Ursu face rezumatul audierilor lui Kovesi: "PSD-iștii noștri de la Bruxelles au rămas exact așa cum îi știam: proști și ticăloși"


Ramona Ursu face rezumatul audierilor lui Kovesi: "PSD-iștii noștri de la Bruxelles au rămas exact așa cum îi știam: proști și ticăloși"

Laura Codruța Kovesi a fost audiată marți, 26 februarie, în cadrul Comisiei LIBE din Parlamentul European în vederea obținerii funcției de procuror-șef al Parchetului European. Ulterior, Comisia de control bugetar a Parlamentului European (CONT) a dat un vot consultativ favorabil numirii lui Kovesi la conducerea procuraturii europene, aceasta clasându-se pe primul loc. 

CITIȚI MAI MULTE AICI: https://www.podul.ro/articol/kovesi-pas-important-pentru-obtinerea-functiei-de-procuror-european-locul-1-la-votul-din-cadrul-cont-4431.html

Jurnalista Ramona Ursu a făcut un rezumat al audierilor Laurei Codruța Kovesi din Comisia LIBE prin două postări pe Facebook.

"Rezumatul, dacă nu ați ascultat-o pe Kovesi la audierile din Parlamentul European, e așa: PSD-iștii noștri de la Bruxelles, și ăia care au fost, și ăia care sunt, au rămas exact așa cum îi știam: proști și ticăloși. Urmează alegerile europarlamentare, iar dacă noi suntem deștepți, atunci o să mergem toți la vot și nu vom mai lăsa aceste nulități să ne reprezinte în lume. Dacă nu suntem deștepți, atunci ne vor reprezenta în continuare la Bruxelles, pe banii munciți de noi, proștii și ticăloșii. E foarte simplu de înțeles", a scris jurnalista în prima postare

"Îmi și imaginez cum penalii noștri scumpi și dragi priveau audierile candidaților pentru șefia Parchetului European și țineau cu străinii ăia răi care ne distrug țara, după cum bine se știe în statul paralel. Și ascultând ei cuminciori, l-au auzit pe candidatul Germaniei, Andres Ritter, cum spune așa: “Este o onoare că sunt pe aceeaşi listă cu doamna Kovesi, a scris Ramona Ursu în cea de-a doua postare

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.