Rareș Bogdan a anunțat în ce condiții ar accepta să preia șefia PNL București


Rareș Bogdan a anunțat în ce condiții ar accepta să preia șefia PNL București

Rareș Bogdan a declarat luni, înaintea ședinței BEX al PNL, că va accepta șefia organizației pe București doar în cazul în care va numi propriul secretar general, cât și președinții filialelor de sector. 

O altă condiție exprimată tranțant de liberal este ca opoziția pe care o face PNL față de PSD la București să fie una radicală. 

„Dacă condiţiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condiţiile mele sunt extrem de dure şi nu ştiu dacă vor conveni: Opoziţie totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înţelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio iniţiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiţi să intre în opoziţie radicală cu PSD, atunci voi accepta condiţia. Dacă vor accepta şi cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adică cei şase preşedinţi de sectoare vor fi aleşi de mine, nu de altcineva şi vor fi validaţi.

Voi dizolva toate birourile de conducere actuale ale organizaţiilor şi îmi voi pune propriul meu secretar general şi cei trei prim-vicepreşedinţi. Dacă acceptă cei din conducerea naţională cererile mele care sunt cât se poate de clare, adică nu Rareş Bogdan singur, cu o echipă ce nu îi aparţine, ci Rareş Bogdan şi echipa sa, atunci sunt pregătit să preiau Bucureştiul, altfel nu”, a declarat Rareș Bogdan potrivit mediafax.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.