Rareș Bogdan a răbufnit după ultimul sabotaj din Parlament: "PSD & Co îi gazează în continuare pe români, în forme mai rafinate"


Rareș Bogdan a răbufnit după ultimul sabotaj din Parlament: "PSD & Co îi gazează în continuare pe români, în forme mai rafinate"

Senatorii PSD, ALDE și UDMR au respins, miercuri, în plen, OUG privind alegerile anticipate. Decizia finală o vor avea deputații, Camera Deputaților fiind for decizional. Reiterăm principalele prevederi ale OUG: 

1. Reducerea de la 90 la 50 de zile a termenului în care se anunță data alegerilor parlamentare.

2. Extinderea intervalului de vot la 3 zile pentru românii din Diaspora.

3. Dublarea numărului de parlamentari pentru Diaspora, de la 6 la 12.

4. Posibilitatea ca cetățenii să poată să voteze la alegerile parlamentare la orice secție din țară sau străinătate.

În acest context, eurodeputatul PNL Rareș Bogdan nu s-a arătat surprins de abordarea PSD, subliniind că pesediștii și acoliții îi "gazează în continuare pe români", dar sub alte forme, amintind astfel despre episodul 10 august 2018, când PSDragnea a gazat și agresat manifestanții pașnici din Piața Victoriei. 

Mai mult, liberalul a transmis un îndemn voalat la vot pentru ca România să scape de PSD: "Trebuie să mai facem un efort și să-i măturăm, căci au semănat nedreptate și nefericire oriunde te uiți".

Mesajul lui Rareș Bogdan: 

"Era de așteptat, nu? PSD & Co îi pedepsesc din nou pe români, mai ales pe cei din diaspora, nu le iartă lipsa de empatie cu grupul infracțional organizat din Kiseleff. Îi gazează în continuare, în forme mai ...rafinate. Știți ceva? Eu chiar m-am săturat! Trebuie să mai facem un efort și să-i măturăm, căci au semănat nedreptate și nefericire oriunde te uiți. Unde te uiți, numai porcării, furtișaguri, clienți, pile, grupuri fiduciare. Iar sistemul semănat e pervers, dar e bine antrenat. Oare cine îi învață să mintă cu asemenea talent? Că pe ei sigur nu-i duce mintea! Îi duce, însă, să pună armate de oameni să posteze comentarii, să creeze așa-ziși curenți, iar oameni de bună credință cad în plasă. Oameni buni, vă rog, gândiți cu mintea voastră!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.