Rareș Bogdan anunță câți parlamentari ar vota în prezent moțiunea și îi atacă pe cei fără coloană vertebrală: "România are mare penurie de caractere!"


Rareș Bogdan anunță câți parlamentari ar vota în prezent moțiunea și îi atacă pe cei fără coloană vertebrală: "România are mare penurie de caractere!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a participat miercuri seară în cadrul unei emisiuni de televiziune pe parcursul căreia a vorbit despre votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă ce urmează să se desfășoare joi dimineață. 

În legătură cu parlamentarii care au semnat moțiunea, dar pe parcurs au fost racolați înapoi de PSD, Rareș Bogdan a oferit un citat din Nicolae Iorga pentru a reflecta lipsa lor de caracter. 

"Nicolae Iorga spunea că România nu duce lipsă de talente, în schimb are o mare, mare penurie de caractere. Ceea ce văd de aproximativ 48 de ore îmi confirmă spusele lui Nicolae Iorga, că România are mare penurie de caractere. Se cumpără vieți, caractere, onoare, dacă o fi existat vreodată în cazul unora, avem oameni care au semnat moțiunea și nu se prezintă la vot, unii și-au găsit tot felul de lucruri prin străinătate, alții pe aici", a spus europarlamentarul PNL.

Totodată, Rareș Bogdan a precizat că moțiunea de cenzură, la cum arată situația în această seară, va primi 241 de voturi, iar Guvernul Dăncilă va pica. Cu toate acestea, liberalul a atras atenția că nu se poate ști cu siguranță ce se va întâmpla, în condițiile în care unii parlamentari nu au coloană vertebrală.

"În această seară avem 241 de voturi. Sigur, că la apetența acestor indivizi pentru cumpărături, în loc să cheltuie pentru ca viața românilor care i-au votat să se schimbe, ei cheltuie pentru a mai rămâne o lună, două sau trei la putere pentru a mai fura din banul public. Nu au făcut nimic. Asta e marea durere", a mai afirmat eurodeputatul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.