Rareș Bogdan atrage atenția că PSD s-a compromis pentru totdeauna din pricina atacului mizerabil lansat de Bădălău la adresa Diasporei: "Nu s-a dezis de această afirmație cumplită"!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl atacă virulent pe senatorul PSD Niculae Bădălău pentru ultima insultă adusă Diasporei. 

Astfel, liberalul subliniază că Bădălău a insultat Diaspora, întrucât românii plecați în străinătate nu au votat PSD.


CITIȚI ȘI: Niculae Bădălău insultă Diaspora din nou: Prostituate și pești

Totodată, eurodeputatul Rareș Bogdan subliniază că PSD nu mai are nicio șansă să devină frecventabil, mai ales în condițiile în care partidul condus în prezent de Ciolacu nu a luat nicio poziție prin care să se delimiteze de atacul murdar al pesedistului la adresa Diasporei.

Redăm mesajul liberalului:

"Membrii PSD au în străinătate mame, surori, fiice care nu dețin pașaportul țării în care se află? Firește că au. Bădălău le-a jignit și pe ele, nu doar pe românii care au refuzat să ștampileze PSD la alegeri.

Nu știu ce e mai grav: faptul că Bădălău le face prostituate pe toate româncele din străinătate care nu au actele țării de adopție, sau faptul că atacurile repetate pe care fruntași PSD (începând cu acest personaj) le comit la adresa fraților, copiilor, părinților din Diaspora sunt îmbrățișate de partid. Cred că ambele.

PSD nu s-a dezis de această afirmație cumplită, prin urmare există suspiciunea rezonabilă că este de acord cu ea. Dacă aceasta este atitudinea celui mai numeros partid din România, înseamnă că au o problemă.

Sigur că Bădălău intenționa să-i jignească pe cei care nu au ștampilat PSD la alegeri, sigur că dorea să minimalizeze calitatea românilor din Diaspora! Însă nu are nicio scuză pentru campania electorală mizerabilă pe care continuă să o facă. Așa vor să câștige? Oribil!

Este atât de cumplită jignirea pe care a aruncat-o Bădălău către cei din Diaspora încât îmi rețin cu greu pornirea de a-i spune câteva cuvinte de la obraz, mai duri, așa cum merită.
După părerea liderilor PSD, care or mai fi, Diaspora trebuie dinamitată pentru că nu a înghițit porcăriile din ultimii 3 ani, pentru că a inițiat protestul din 10 august 2018 și nu s-a oprit nici când slugile partidului i-au administrat gaze în ochi și bastoane pe spinare. Faptul că românii din Diaspora nu pupă inelul partidului reprezintă, pentru acești bolșevici la vedere, o ofensă peste care pur și simplu nu pot să treacă. Dar dacă aceasta este maniera de a lupta pentru a-i convinge, este falimentară pentru întreg partidul.

Și de unde acest dispreț pronunțat de unii fruntași pesediști de la înălțimea averilor faraonice strânse jumulind statul? Dintr-o putreziciune care le-a cuprins ființa și i-a transformat în animale politice, fără nicio urmă de morală, dintr-o găunoșenie care rivalizează cu o catastrofă nucleară. Căci asta reprezintă atitudinea de ură: un glonț îndreptat către propria frunte. Iar glonțul electoral, credeți-mă, de această dată va fi devastator. La revedere, PSD! Nu mai ai nicio șansă să devii frecventabil!".

Amintim că senatorul PSD Niculae Bădălău a insultat din nou Diaspora spunând că doar 700.000 dintre români stau legal în străinătate, în timp ce "restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia", pesedistul insinuând că milioanele de români plecați din cauza sărăciei din România sunt pești și prostituate.