Rareș Bogdan combate o intoxicare a PSD: În PNL nu se vorbește despre închiderea de spitale!


Rareș Bogdan combate o intoxicare a PSD: În PNL nu se vorbește despre închiderea de spitale!

PSD a rostogolit în ultima perioadă scenariul potrivit căruia urmează să se închidă spitale în cazul în care guvernarea liberală va fi învestită. În acest context, Rareș Bogdan a precizat marți seară în cadrul emisiunii "Bună, România!" că PNL nu ia în calcul închiderea de spitale, ci investiții și construcția de spitale regionale. Totodată, liberalul a subliniat că scenariul închiderii unor spitale de către liberali este, de fapt, "o sperietoare aruncată de PSD în ultimele zile pentru a arăta cât de periculos ar fi ca în România să se trăiască sub o guvernare PNL".

Moderator: Se aude că 22 de spitale din toate regiunile țării ar urma să fie închise. 

Rareș Bogdan: În 2010-2011 am fost extrem de agresiv ca jurnalist cu cei care desființau spitale și am cerut Guvernului USL care se instala pe 7 mai 2012 să redeschidă spitalele. Au fost 75 de spitale închise. Au reușit să deschidă undeva la 21. Restul nu s-au redeschis. 

România are nevoie de spitale, are nevoie de investiții și cred că este o sperietoare aruncată din linia celor aruncate de PSD în ultimele zile pentru a arăta cât de periculos ar fi ca în România să se trăiască sub o guvernare PNL. 

Moderator: Deci în PNL nu se vorbește acum despre închiderea de spitale? 

Rareș Bogdan: Nu. Exclus. Se vorbește despre investiții în spitale și despre construcția de spitale regionale, nu despre închis spitale. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.