Rareș Bogdan: Epoca Dragnea s-a încheiat! Nu am fi ajuns aici fără cei 600 de mii de români care s-au opus în stradă acaparării statului român!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat luni seară din Piața Victoriei că odată cu învestitura Guvernului Orban s-a încheiat epoca Dragnea, iar în acest sens a ținut să le mulțumească românilor care au protestat în toți acești ani împotriva abuzurilor guvernării PSD.

CITIȚI ȘI: Dăncilă, parașutată definitiv de la Palatul Victoria. Guvernul Orban a trecut de votul de învestitură

"Astăzi, în acest moment, se încheie epoca Dragnea. Noi nu am fi ajuns în acest moment fără cei 600 de mii de oameni care au ieșit pe străzi, fără zecile și sutele de mii care au protestat în demonstrațiile maraton, începând cu 16-17 ianuarie de la celebrii elefanți și mai ales în momentul în care Piața Victoriei avea peste 300 de mii de români care se opuneau la minus 20 de grade acaparării statului român, a instituțiilor de către un Guvern și o majoritate parlamentară care duceau România într-o zonă pe care marea majoritate a românilor nu și-o dorea. Iată că această perioadă se încheie în această seară cu o ședință simbolică de Guvern după ce Executivul Orban a reușit să treacă prin furcile caudine ale Parlamentului", a spus Rareș Bogdan.