Rareș Bogdan estimează când va fi apogeul crizei COVID-19 în România: "E perioada în care vom vedea dacă lucrurile pot să o ia într-o direcție periculoasă!"


Rareș Bogdan estimează când va fi apogeul crizei COVID-19 în România: "E perioada în care vom vedea dacă lucrurile pot să o ia într-o direcție periculoasă!"

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a declarat luni că, la cum arată datele în prezent, apogeul crizei declanșate de epidemia de coronavirus va fi, în România, pe parcursul perioadei 25 martie - 10 aprilie. 

Rareș Bogdan, la Antena 3: "Așa cum arată datele, perioada critică va fi 25 martie-10 aprilie. Acolo e perioada în care vom vedea dacă lucrurile în România pot să o ia într-o direcție periculoasă sau se vor estompa și vom reuși să ținem sub control cât mai mult această pandemie".

Amintim că astăzi au fost confirmate încă 10 cazuri de COVID-19 pe teritoriul României, ceea ce ridică la 168 totalul românilor depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.