Rareș Bogdan îl radiografiază fără cusur pe Dragnea: "Un arendaș, un vechil, un ipocrit. E bolnav de putere și are frici majore!"


Rareș Bogdan îl radiografiază fără cusur pe Dragnea: "Un arendaș, un vechil, un ipocrit. E bolnav de putere și are frici majore!"

Deschizătorul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, i-a făcut un portret politic duminică seară președintelui PSD, Liviu Dragnea, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. Concret, liberalul a evidențiat felul în care Dragnea a subjugat județul Teleorman și l-a ținut în sărăcie crasă pentru aproape 20 de ani, frica majoră a infractorului și anume cea privitoare la tunurile financiare mafiote pe care le-a dat fiind un simplu angajat la stat, ipocrizia referitoare la lupta cu "statul paralel", dar și falsul patriotism de care dă dovadă arendașul care conduce PSD.

Redăm întreaga caracterizare a lui Liviu Dragnea, făcută de Rareș Bogdan:

"Un arendaș, un vechil care a crezut că dacă poate stăpâni total un județ, de la instituții ale statului până la cele mai mici amănunte subjugând poliție, ANAF, etc., ar putea să facă asta și cu România. România nu este Teleorman

Un om care a condus Teleorman prin diferite feluri timp de 16 ani, aproape 20 de ani, pentru că apoi a fost ministrul Dezvoltării, iar sub el a devenit județul cu cele mai puține comune care să aibă canalizare, județul cu cele mai puține comune în care să fie introdus gazul, județul cu cei mai mulți asistați social. Cum putea un astfel de om să guverneze o țară? El a crezut că dacă a pus stăpânire pe un județ și un partid va putea să facă același lucru și cu România. S-a înșelat. România nu este doar Teleorman, România nu este PSD. România este mult mai mult decât atât

Dragnea e un om care este bolnav de putere și are frici majore. Lucrurile sunt foarte simple. Dragnea a lucrat exclusiv la stat și e printre cei mai bogați oameni din România. Eu am respect pentru mulți care lucrează la stat, dar trebuie să existe o anumită decență. 

Tu, Dragnea, să vorbești de securiști când tu o alergai pe Kovesi cu șoricul și te bucurai să îi torni în cană lui Florian Coldea?! Tu să vorbești de stat paralel și securiști care te bucurai că te duce Dîncu la sediul SRI sau SIE din pădure?! Tu să vorbești de asta?! Tu să îi acuzi pe liderii opoziției sau pe Klaus Iohannis de așa ceva?! 

Tu să spui că România nu este respectată suficient? Păi tu ce ai făcut să fie respectată?! De cât ori te-ai întâlnit cu Merkel, Macron, Salvini să le spui să îi respecte pe români? De câte ori te-ai dus să vorbești cu Theresa May pentru cei 600 de mii de români din Marea Britanie? Tu să plângi pe spatele românilor? Mi se pare o ipocrizie cruntă! 

Nu va avea nicio șansă Dragnea! Ce șansă să aibă? El și-a construit mesajul pentru a încerca să păstreze nucleul dur din electorat de 20-22%", a declarat Rareș Bogdan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.