Rareș Bogdan, poziție fermă împotriva trădătorului cocoțat la șefia Camerei Deputaților: "Cer demisia lui Ciolacu! A devenit un pericol pentru unitatea și stabilitatea Statului Român!"


Rareș Bogdan, poziție fermă împotriva trădătorului cocoțat la șefia Camerei Deputaților: "Cer demisia lui Ciolacu! A devenit un pericol pentru unitatea și stabilitatea Statului Român!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a solicitat miercuri demisia șefului PSD, Marcel Ciolacu, de la conducerea Camerei Deputaților după ce a făcut jocurile UDMR pentru a fi trecut tacit un proiect de lege ce prevede autonomia teritorială a Ținutului Secuiesc. 

Rareș Bogdan: "Cer demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților a lui Marcel Ciolacu. Acesta a devenit un pericol pentru unitatea și stabilitatea Statului Român. România este în pericol cu el și gașca să infracțională la conducerea Camerei inferioare a Parlamentului României".

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, în cadrul unui discurs dur, că PSD se luptă în birourile secrete din Parlament pentru a da Ardealul ungurilor, motiv pentru care a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care se dă o autonomie largă Ținutului Secuiesc. (citiți AICI mai multe detalii)

Proiectul de lege a fost inițiat de 3 deputați ai UDMR - Biro Zsolt Isvan, Terza Kulcsar și Jozsef Gyorgy - și a fost depus la Camera Deputaților cu două zile înainte de Crăciun. Ulterior, a primit mai multe avize negative în comsiile de specialitate. Însă, odată ce România a fost lovită de COVID-19 și Parlamentul s-a mutat în sufrageriile aleșilor, a fost dat uitării și, astfel, proiectul de lege a fost adoptat tacit de deputați, pe 23 aprilie 2020. În consecință, proiectul a fost înaintat spre dezbatere Senatului, care e for decizional. (citiți AICI mai multe detalii)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.