Eurodeputatul Rareș Bogdan, reacție tranșantă după respingerea Rovanei Plumb: PSD nu înțelege nimic! EXCLUSIV

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat în exclusivitate pentru Podul.ro că în aceste momente membrii Comisiei JURI redactează scrisoarea către președintele Parlamentului European, David Sassoli, în care se explică faptul că Rovana Plumb este incompatibilă cu funcția de comisar european. Totodată, și propunerea Ungariei de comisar european, Laszlo Trocsanyi, a fost respinsă.

"Până la ora 18 se va trimite președintelui Parlamentului European scrisoarea pe care o redactează acum membrii Comisiei JURI", a precizat eurodeputatul.

CITIȚI ȘI: Rovana varsă lacrimi de crocodil. Siegfried Mureșan anunță că pesedista a fost respinsă definitiv de Comisia JURI

De asemenea, chestionat dacă PSD a înțeles ceva din votul clar dat de Comisia JURI, Rareș Bogdan a tranșat răspunsul spunând că social-democrații nu au înțeles nimic, așa cum nu au înțeles nimic de trei ani de zile de când distrug sistematic România. 

"Nu cred că PSD a înțeles ceva. PSD nu înțelege nimic de trei ani de zile de când iau cu asalt statul român. Nu cred că au înțeles ceva. Votul din Comisia JURI a fost de 13 la 7, mai dur decât celălalt, iar în cazul Ungariei a fost 12 la 7. În momentul acesta este clar că cei doi sunt incompatibili, deci nu pot ocupa funcția de comisar european", a conchis Rareș Bogdan în exclusivitate pentru Podul.ro.