Rareș Bogdan, replică zguduitoare pentru impertinența Vioricăi: "Vreți pact, doamna Dăncilă? Vă dau eu pact! Vă dă mâna să semnați un asemenea pact?"


Rareș Bogdan, replică zguduitoare pentru impertinența Vioricăi: "Vreți pact, doamna Dăncilă? Vă dau eu pact! Vă dă mâna să semnați un asemenea pact?"

Premierul României Viorica Dăncilă a avut tupeul fără limite de a propune partidelor să semneze un pact al bunăstării pentru români, în condițiile în care PSD se află din 2016 la guvernare și își bate joc de cetățeni.

În acest context, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat virulent și le-a propus Vioricăi Dăncilă și întregului PSD să semneze ei un pact care ar avea ca rezultat dispariția acestora de pe scena politică românească: "Fără voi, mincinoșilor! Fără bolșevicii care au alungat milioane de români din țară! Vreau o țară normală! Vă dă mâna să semnați un asemenea pact? ...Bănuiam eu!".

Redăm mesajul prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan:

"Vreți pact, doamna Dăncilă? Vă dau eu pact: pactul pentru eliberarea României de hoții din PSD. Vă dau și o veste, azi sunt generos: timpul nesimțiților a expirat!

Fără trădători, incompetenți, leneși, agramați, proști de bubuie în funcțiile de conducere! Fără licitații aranjate! Fără dinamitarea Justiției! Fără șantajarea magistraților! Fără terorizarea celor care au curaj să vi se opună! Fără gazarea și învinețirea celor care cer demisia Guvernului! Fără interlopi care plătesc politicieni să le protejeze averile! Fără pensii speciale pentru tâlharii care au împins România în groapă! Fără complicități care ucid oameni! Fără troglodiții care au vândut România bucată cu bucată și acum se pretind patrioți! Fără politicieni care au eșuat și au demolat încrederea cetățenilor în clasa politică! Fără mediocri care mituiesc populația, o mint, îi vând iluzii! Fără nenorociții care amăgesc pensionarii! Fără demenții care au tăiat pădurile și ne condamnă la deșertificare! Fără grupurile de interese care scumpesc medicamentele! Fără baronii care-și fac regionale de drumuri să le pice și lor ceva! Fără aparatul bugetar înțesat de „nepoatele” politicienilor! Mai vreți? Mai am! Fără voi, mincinoșilor! Fără bolșevicii care au alungat milioane de români din țară! Vreau o țară normală!

Vă dă mâna să semnați un asemenea pact? ...Bănuiam eu!", a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.