Rareș Bogdan, semnal de alarmă: "PSD și slugile din ALDE încearcă să îi mintă din nou pe români"! Cât timp au fost la putere social-democrații după 1989


Rareș Bogdan, semnal de alarmă: "PSD și slugile din ALDE încearcă să îi mintă din nou pe români"! Cât timp au fost la putere social-democrații după 1989

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a publicat miercuri, 6 martie, un grafic care relevă cât a guvernat PSD din 1989 încoace sau cât % au susținut politic alt Guvern în Parlament. Astfel, PSD devine principalul vinovat pentru răul care i s-a întâmplat României după 1989.

Astfel, după cum putem vedea în graficul de mai jos, PSD a avut puterea 6964 de zile (68%), PNȚCD 1106 de zile (11%), PDL 940 de zile (9%), PNL 827 de zile (8%) și actori politici independenți 373 de zile (4%).

"Vă rog foarte mult să distribuiți masiv! Să se știe în țară și afară! PSD și slugile din ALDE încearcă să îi mintă din nou pe români! TREBUIE OPRIȚI! Doar ÎMPREUNĂ putem reuși! Uniți SALVĂM toată România!", a scris Rareș Bogdan într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.