Răzvan Ciobanu era drogat. Reacția virulentă a unui cunoscut jurnalist: „câți oameni nevinovați ar fi putut omorî și cam câți trebuie să mai moară pentru ca astfel de inconștienti să nu mai fie lăsați să conducă?”


  • Podul
  • Apr 29, 2019 19:11
  • 6972
Răzvan Ciobanu era drogat. Reacția virulentă a unui cunoscut jurnalist: „câți oameni nevinovați ar fi putut omorî și cam câți trebuie să mai moară pentru ca astfel de inconștienti să nu mai fie lăsați să conducă?”

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat, iar testele rapide relevă că designerul, decedat luni dimineață, într-un accident rutier, consumase droguri înainte de a porni la drum.

Rezultatele finale vor fi gata în aproximativ o săptămână. Cinci substanțe, posibil haucinogene, au ieșit pozitive la testele rapide făcute de medicii legiști. Anchetatorii nu au precizat care sunt acestea.

Abia întors de la Baia Mare, pe drumurile tot mai complicate ale patriei, jurnalistul Mircea Marian a reacționat virulent pe Facebook după ce starea în care creatorul de modă s-a urcat la volan a devenit publică:

Puțin îmi pasă dacă Răzvan Ciobanu era gay, papistaș, sado-masochist sau cel mai tare creator de modă din România. După opinia mea, foarte subiectivă, de șofer, discuția ar trebui să fie: cam câți oameni nevinovați ar fi putut omorî și cam câți trebuie să mai moară pentru ca astfel de inconștienti să nu mai fie lăsați să conducă? 
Toată Valea Oltului am intrat în curbe cu piciorul pe frână și puternic pe dreapta de teama tembelilor care depășeau fără să le pese că au zero vizibilitate. De două ori, ieri, am văzut astfel de depășiri, noroc că ala care venea din față a putut trage pe dreapta și a oprit, ca să își salveze viața. Azi, pe A1, sute de mașini în coloană, la un ambuteiaj. Îi zic Ancăi: “În câte minute crezi că încep să ne depășească pe banda de siguranță?” În trei. 
Am discutat, acum o lună, despre rata uriașă a accidentelor rutiere și, da, principalul vinovat e PSD-ul care, în loc să construiască autostrăzi, fură și șpăguiește. Dar există o tagmă de șoferi cărora poți să le oferi mâine 1.000 de km de autostradă, ei tot vor continua să omoare oameni în trafic.
Ce-i de făcut? Nu știu. Dar vă spun că, cu cât sunt mai hoți ăi de conduc țara, cu atât poliția e mai slabă, judecătorii mai “toleranți”, iar tembelii din trafic mai agresivi, fiindcă știu că pot omorî liniștiți, întrucât au mari șanse să scape.  Pe Ciobanu să-l ierte Dumnezeu, bine că n-a luat vreun nevinovat cu el.

Detalii despre teribilul accident mortal al creatorului de modă: Cel mai important aspect al bizarului accident în care a murit Răzvan Ciobanu. Mama creatorului a lansat un apel emoționant

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.