Reacție tranșantă din USR: Carmen Dan va ajunge, foarte probabil, alături de idolul Dragnea, la pușcărie


Reacție tranșantă din USR: Carmen Dan va ajunge, foarte probabil, alături de idolul Dragnea, la pușcărie

Juristul Vlad Gheorghe, membru USR, a reacționat virulent în urma declarației ministrului de Interne, Carmen Dan, care a dat de înțeles că l-ar vizita pe Liviu Dragnea în închisoare. 

Astfel, Vlad Gheorghe a transmis că în urma finalizării anchetei privind represiunea Jandarmeriei din 10 august 2018 este foarte probabil ca ministrul de Interne Carmen Dan să aibă cazier penal, putând fi altfel mai aproape de mentorul său, Liviu Dragnea, și anume la pușcărie. 

CITIȚI ȘI: Carmen Dan spune că și-ar dori să-i facă o vizită la pușcărie „domnului președinte”. Cum a vrut Liviu Dragnea s-o facă premier după Tudose pe fosta sa colegă de apartament din Alexandria

"Carmen Dan se duce la puşcărie în admiraţie pentru un infractor. Ministrul de Interne a declarat că îl admiră pe cel mai notoriu infractor al ţării, Dragnea, şi că s-ar duce în vizită la el. Într-un guvern decent, susţinerea unui corupt ar fi fost ultima declaraţie de ministru a Doamnei Gaz.

Dar teleormăneanca are cazier politic sănătos pentru PSD: blochează ancheta 10 August şi astfel controlează jandarmeria prin şefii ei obedienţi şi urmăriţi penal în dosar, pune beţe în roate votului non-PSD, pune jandarmii pe oameni când trebuie.

După ce va fi schimbată din funcţie, se va termina ancheta 10 August şi foarte probabil va avea şi cazier penal. Atunci va putea să îi fie mai aproape idolului său Dragnea. În executare", a scris Vlad Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.