Responsabil cu politica externă a R. Moldova, rusofilul Igor Dodon a avut o întrevedere la nivel înalt! Cea mai recentă ispravă a lui Igor Nicolaevici Culiok


Responsabil cu politica externă a R. Moldova, rusofilul Igor Dodon a avut o întrevedere la nivel înalt! Cea mai recentă ispravă a lui Igor Nicolaevici Culiok

După ce a fost filmat cum a luat o pungă plină cu bani de la Vlad Plahotniuc, președintele rusofil Iogor Dodon a decis, potrivit Timpul.md, să participe la o ”întrevedere” de cel mai înalt nivel, în timpul căreia este foarte posibil să se fi simțit inferior, din mai multe puncte de vedere.

Conform Constituției R. Moldova, președintele în funcție are mai multe prerogative în domeniul politicii externe. Ca atare, Președintele R. Moldova este un actor internațional, iar comunitatea sa ar trebui să fie formată din șefii altor state. Mai ales acum, în plină criză sanitară și economica, mai mult ca niciodată R. Moldova ar fi avut nevoie de un președinte care să colaboreze cu șefii altor state pentru binele cetățenilor.

Din păcate Igor Culiok, cum îl poreclește mai nou internetul, după recentul video, dovedește că este o frână în politica externă a R. Moldova, și nici pe departe un actor.

După ce timp de 4 ani de zile în care rusofilul agresiv Dodon a avut 0 întrevederi la nivel înalt cu șefii statelor vecine, acum situația sa este și mai dificilă. Este puțin probabil ca vre-un șef de stat respectabil să accepte să dea mâna cu „Igor Nicolaevici Culiok”, iar în ciuda eforturilor disperate de PR, soarta sa politică este deja pecetluită.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.