Revoluționarul Marian Ceaușescu îl ia în vizor pe Alexandru Cumpănașu pentru controversatele ieșiri publice în cazul ororii de la Caracal


Revoluționarul Marian Ceaușescu îl ia în vizor pe Alexandru Cumpănașu pentru controversatele ieșiri publice în cazul ororii de la Caracal

"Sistemul mafiot susținut de hashtagiști #rezist mi-a omorât nepoata", delira pe placul Antenei 3 Alexandru Cumpănașu în urmă cu două săptămâni. 

Totodată, dorim să vă reamintim că fratele lui Alexandru Cumpănașu, Iliuță Cumpănașu, este comisar șef al Poliției de Frontieră la Granița de Vest a României. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO. Celălalt unchi al Alexandrei. Legăturile lui Iliuță Cumpănașu, comisar șef la Poliția de Frontieră și fratele ongistului Alexandru, cu lumea interlopă din Timișoara, oraș în care trăiește și fiica lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a fost prezent zi de zi la televizor aruncând tot felul de teorii ale conspirației privind moartea Alexandrei Măceșanu, printre ultimele fiind ideea că nu Gheorghe Dincă este criminalul nepoatei lui. În acest context, protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu a punctat o serie de controverse ce-l privesc pe Alexandru Cumpănașu.

"Dreptul la replică. Domnului Alexandru Cumpănașu, care în ultimele zile face referire la nume de politicieni, procurori, angajați ai S.T.S, învinuindu-i de pierderea vieții Alexandrei, omite să enumere și angajați ai Poliției de frontieră - frontieră pe unde sunt scoase multe fete pentru a fi transformate în prostituate - și unde este adjunct al directorului, cu grad de comisar șef, fratele său.

Întrebarea este dacă ”dezvăluirile” au scopul declarat sau cei enumerați de către domnul Cumpănașu sunt, eventual, persoane ce-l pot încurca în drumul său către o funcție ( politică sau nu) și/sau în obținerea de alte contracte cu statul?

Până de curând îl acuza pe Gheorghe Dincă pentru uciderea Alexandrei și, brusc, abandonează această ipoteză : de ce ar vrea domnul Cumpănașu ca Gheorghe Dincă să fie liber?

Domnule Cumpănașu, cu ce sunt vinovați #Rezist de această tragedie? Din Comisia Juridică Parlamentară , cea care a lucrat pentru modificarea Legilor Justiției, a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală NU fac parte membrii ai mișcării civice #Rezist!", a scris Marian Ceaușescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.