Ritualuri de alungare a Satanei la Primăria Capitalei. Un consilier municipal face dezvăluiri șocante: „La ușile grupului USR miroase puternic a tămâie!” „E ca în biserică!”


  • Podul
  • Feb 26, 2019 10:09
  • 1986
Ritualuri de alungare a Satanei la Primăria Capitalei. Un consilier municipal face dezvăluiri șocante: „La ușile grupului USR miroase puternic a tămâie!” „E ca în biserică!”

Intrată într-un con de umbră după certurile aprinse cu Liviu Dragnea, „primarul general al României”, cum s-a autointitulat Gabriela Firea cu ocazia unei declarații publice, face și ea ce poate în condițiile în care administrarea capitalei este mult peste capacitățile sale: dă cu tămâie prin instituție, pe la ușile grupului USR.

Informația a fost făcută publică de consilierul PNL Ciprian Ciucu, cel mai probabil viitor candidat la Primăria Capitalei din partea liberalilor: „Am ajuns la Primărie și în dreptul camerelor grupului USR miroase puternic a tămâie, de parcă cineva a făcut sfeștanie. Ușile sunt încuiate, nu e nimeni, dar pe hol e ca în biserică! Așa ceva...”

Nu este însă prima oară când la sediul Primăriei Capitalei au loc ritualuri religioase. Tot Ciucu povestea prin vara anului trecut cum au fost aduse moaște ca angajații să le pupe și să se roage la ele.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.