Robert Negoiță, dator vândut la primăria pe care o conduce! Datorii uriașe și către alte primării conduse de pesediști


Robert Negoiță, dator vândut la primăria pe care o conduce! Datorii uriașe și către alte primării conduse de pesediști

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiță, este deja celebru pentru datoriile uriașe la ANAF – în valoare de circa 245 de milioane de lei – dar ultima sa declarație de avere arată că acum are restanțe la plată și către instituția pe care o conduce.

În declarația de avere depusă în iunie 2019, Negoiță arată că are o datorie de 75.000 de lei către primăria sectorului 3. Datoria a început să fie acumulată din 2016, când el era primar. Edilul-șef al sectorului 3 are o datorie de 114.000 și la primăria sectorului 4, condusă de Daniel Bănuță (PSD), alta de 384.000 de lei la primăria Voluntari, unde primar este Florentin Pandele și 2,8 milioane de lei către primăria Popești Leordeni, condusă de Iacob Petre, de la PSD. În PSD, Negoiță este unul din susținătorii politici ai Gabrielei Firea, soția primarului din Voluntari.

În ceea ce privește datoria de 245 de milioane de lei către ANAF, Negoiță se judecă cu Fiscul în instanță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.