Românii sunt așteptați în Piața Victoriei pentru a o susține pe Kovesi și pentru a condamna abuzurile PSD-ALDE


Românii sunt așteptați în Piața Victoriei pentru a o susține pe Kovesi și pentru a condamna abuzurile PSD-ALDE

Asociația Studenților Români „Corneliu Coposu” și Asociația „Luptăm pentru România” au creat un eveniment de susținere, pe Facebook, pentru Laura Codruța Kovesi intitulat „Protest pentru susținerea LC Kovesi”.

Din datele afișate pe Facebook, protestul are loc în Piața Victoriei, vineri, de la ora 16:00, însă oamenii sunt așteptați de la ora 13:00 în fața Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, când Laura Codruța Kovesi va fi audiată. Protestatarii sunt așteptați în Piață, până sâmbătă la ora 21:00.

(UPDATE 15 februarie Manifestația din fața Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a avut loc. Puteți urmări AICI video de la manifestație: VIDEO Laura Codruța Kovesi, la audieri. Manifestanții i-au cerut demisia lui Toader și au scandat mesaje de susținere față de fostul procuror-șef al DNA)

Suntem oficial în dictatură
Laura Codruta Kovesi a fost pusă sub acuzare de secta Adinei Florea (PSD).
Ea a fost citată pentru vineri, exact ziua când ea trebuie să-și prezinte candidatura in fața Parlamentului European”, scriu organizatorii.

Peste 1000 de persoane și-au anunțat deja prezența în Piața Victoriei pentru a o susține pe Laura Codruța Koveși.

În contextul protestului, amintim că Laura Codruța Kovesi este citată, vineri, de Secția de investigare a magistraților ca suspect într-un dosar pentru abuz în seviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă, fix înainte ca aceasta să fie audiată la Bruxelles pentru șefia Parchtului European.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.