Românii sunt scuipați direct în față, dar nesimțitul rusofil Ion Chicu ne spune că ”afară plouă cald și bine”! Avertismentul lui Iurie Reniță

Nesimțirea premierului rusofil Ion Chicu a întrecut orice limită imaginabilă, explică deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al R. Moldova la București), pe Facebook.

Reniță critică în termeni duri marea obrăznicie a lui Chicu, care găsește de cuviință să insiste acum, după ce a insultat România ca la ușa cortului, că, de fapt, românii n-ar fi capabili să înțeleagă declarațiile sale nevinovate.


”Nesimțirea acestui ‹glumeț de Pârjolteni› a trecut orice limită imaginabilă. După grosimea obrazului Ion Chicu poate concura, la egal, doar cu șeful lui direct, Igor Nikolaievici Dodon.

Justificarea veche și ofelită că nu a fost înțeles corect și că a fost interpretat greșit, nu mai ține.

Nu e de mirare că și conducerea PD-ului (pentru a câta oară!) s-a lăsat ademenită și antrenată în justificarea acestei rușinoase diversiuni împotriva României, împotriva românilor și a UE.

Suntem scuipați direct în față, iar Chicu ne spune că afară plouă cald și bine. Atunci care-i deosebirea dintre un Bătrâncea dezlantuit, cu furie proletară, pe harta României și un Chicu, dezlănțuit, cu ură moldovenista, pe întreaga Românie?

Dacă-i așa, atunci ‹pașol, Ivan Kiku, na turbinca!›”