Românii vor o Românie europeană. Când va avea loc manifestația "Toți pentru Europa" în Piața Victoriei

Comunitatea Declic a anunț pe Facebook că pe data de 19 mai, de la ora 18:00, în Piața Victoriei va avea loc manifestația „Toți pentru Europa”. Evenimentul ce se desfășoară pe întreg continentul adună sute de mii de oameni, anual, care ies în stradă pentru a-și arăta încrederea în valorile europene.

Vom manifesta alături de Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varșovia și Stockholm. Organizatorii vor să convingă tinerii să iasă la vot, că de votul lor depinde viitorul Europei.


De asemenea, Declic precizează că evenimentul nu are culoare politică și promit activități interactive.

Redăm descrierea evenimentului:

„Toți pentru Europa!
Duminică, 19 Mai 2019, ora 18:00
Piața Victoriei, București

Programul detaliat în curând

Comunitatea Declic și partenerii săi te cheamă în Piața Victoriei pentru a lua parte la manifestația ”Toți pentru Europa”. Este ziua în care sute de mii de oameni de pe întregul continent ies în stradă pentru a-și arăta încrederea în valorile europene.

Vom manifesta alături de Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varșovia și Stockholm. Ieșim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde viitorul Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot.

Nu dăm culoare politică manifestației. Însă îi dăm spirit european. Pregătim activități interactive, o scenă care să te surprindă, muzică care să te convingă să îți scoți prietenii la vot.


Ne vedem în Piața Victoriei, duminică pe 19 mai!”, au scris organizatorii pe Facebook.