Rovana Plumb, luată la șuturi de un primar PSD înainte de congres: "Lucrurile au scăpat total de sub control! Statutul Partidului se regăsește probabil la toaletă pe post de hârtie igienică!"


Rovana Plumb, luată la șuturi de un primar PSD înainte de congres: "Lucrurile au scăpat total de sub control! Statutul Partidului se regăsește probabil la toaletă pe post de hârtie igienică!"

Vicepreședintele PSD Dâmbovița, primarul PSD din orașul Pucioasa, Constantin Ana, a publicat o postare pe Facebook în care critică virulent felul în care Rovana Plumb conduce organizația: "la Dambovita lucrurile au scapat total de sub control!!! Iar Statutul Partidului probabil se regaseste la toaleta pe post de hartie igienica".

Concret, edilul o acuză pe Rovana Plumb că schimbă din pix discreționar numărul delegaților la Congresul PSD din data de 29 iunie. Numărul delegaților la Congres din partea PSD Dâmbovița este de 143. Aceștia o vor susține pe Viorica la șefia PSD.

Redăm postarea primarului PSD din Pucioasa: 

„Inca o mostra de democratie marca Plumb!!! Vineri, 21 iunie 2019, la sediul Organizatiei Judetene PSD Dambovita, a fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv. Fara sa mai discutam despre faptul ca acel Comitet Executiv s-a transformat brusc in Conferinta Extraordinara, ceea ce conteaza este faptul ca in acea sedinta s-a aprobat lista delegatilor la Congresul PSD din 29.06.2019!

Spre surprinderea noastra totala, am constatat astazi ca o buna parte din persoanele nominalizate si aprobate vineri (aproape statutar!) in CEX, nu se mai regasesc pe lista finala a delegatilor! Astfel Pucioasa, de la 5 delegati la Congres a ramas cu 2, iar Titu (organizatie prietenoasa familiei Plumb) a primit 9 delegati in loc de 3 in varianta aprobata!!! Iar asta este doar un simplu exemplu!

De ce?! Pentru ce?! Aveti nevoie de masa de manevra?! Spuneti doamna Plumb si domnule Plumb!!! Chiar trebuie sa ne umiliti permanent?! Cat credeti ca mai suportam mizeriile voastre?!!! Stimati membri de buna credinta ai PSD, la Dambovita lucrurile au scapat total de sub control!!! Iar Statutul Partidului probabil se regaseste la toaleta pe post de hartie igienica!!!, a scris primarul PSD pe pagina sa de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.