Rusia, patria RĂULUI: Moscova NU recunoaște nici acum că a doborât avionul civil malaezian, în 2014, omorând 296 de oameni

Dacă regimul dictatorial de la Teheran a fost nevoit, finalmente, sub presiunea probelor și a guvernelor occidentale, să recunoască oficial că a doborât avionul civil ucrainean, Federația Rusă nu recunoaște nici până în prezent că a oferit specialiștii și logistica necesară pentru doborârea avionului civil malaezian, în 2014, deasupra Ucrainei, tragedie soldată cu moartea a 298 de oameni.

Aceasta în pofida faptului că ancheta desfășurată la nivel internațional a stabilit, fără urmă de tăgadă, că Federația Rusă se face vinovată de această crimă abominabilă. În schimb, Kremlinul găsește de cuviință să dea vina în continuare pe Ucraina, deși întreaga planetă cunoaște adevărul.


De notat că, zilele acestea, propaganda putinistă a insistat obsesiv că regimul criminal de la Teheran nu ar avea nici cea mai mică legătură cu doborârea avionului civil soldată cu uciderea a 176 de oameni.