Rușinea și abjecția propagandei PSD: E imposibil să treci de la BÂTĂ la tastatură! Pesedismul, între URSS și Vadim


Rușinea și abjecția propagandei PSD: E imposibil să treci de la BÂTĂ la tastatură! Pesedismul, între URSS și Vadim

Mizeria campaniilor de fake news revărsate de PSD arată că urmașii PCR experimentează zilele acestea tot ce mai josnic și mai toxic, apelând la vechiul rețetar al răposatului extremist Vadim Tudor, explică jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook.

Campania de fake news de acum e doar începutul. PSD experimentează tot ce e mai toxic. Vede ce merge și ce nu. Data viitoare vor lucra mai acoperit, vor difuza mesajele prin surse mai credibile. Ziariști. Influenceri cunoscuți ca fiind anti-PSD. Îi vor asmuți pe fanii lui Vlad Voiculescu împotriva celor care îl susțin pe Nicușor. Și invers. Și pe toți împotriva lui Ciucu. Și tot așa...

A început campania pentru locale, prezidențialele sunt doar un pretext pentru a face teste. PSD în forma sa cea mai otrăvită.

Când URSS-ul făcea propagandă (denumirea sovietică a fake news), chema niște artiști să se ocupe de mesaj: Ilya Ehrenburg, postere excelente, Sergei Eisenstein cu Potemkin și Ivan cel groaznic...
Ce iese când PSD îi dă această misiune unei doamne crescute și educate de Vadim:
- fake news că PNL taie pensiile
- fake news că Iohannis avea cască în ureche
- fake news că serviciile au alimentat Rise Project cu materiale despre Barna
- fake news că electoratul USR nu merge la vot în turul II
Plus: Cîțu ar fi drogat și vrea să taxeze Diaspora, iar Vasilica joacă rol de femeie-martir, pentru că asta îi va aduce voturi.
E greu să treci de la bâtă la tastatură. Aș zice imposibil”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.