S-a SPERIAT Bombonel! Fostul pușcăriaș Adrian Năstase anunță haos total dacă PSD se prăbușește de la guvernare

Impacientat că partidul său de suflet riscă să se prăbușească de la masa guvernării, fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase se agită caraghios, pe blog, perorând că trecerea moțiunii de cenzură va cauza haos, de parcă dezastuoasa guvernare PSD ar reprezenta vreo ordine prestabilită.

Notoriu pentru ieșirile sale putiniste destrăbălate, anti-UE și anti-SUA, fostul pușcăriaș pentru fapte de corupție insistă că peste ocean ”sunt tot mai multe probleme”, de parcă în Federația Rusă s-ar revărsa fluvii de miere, lapte și magiun.

”Sper că moțiunea de cenzură să nu fie votată. Acceptarea ei ar crea și mai mult haos, în condițiile în care, în apropierea noastra dar și peste ocean, sunt tot mai multe probleme.

Dacă nu va trece moțiunea, va fi nevoie de angajarea răspunderii guvernului care să propună în parlament și o restructurare dar și o modificare a programului de guvernare – ceea ce se putea face, în opinia mea – și înainte de moțiunea de cenzură.

Dacă va trece moțiunea, acest lucru va fi benefic doar pentru Iohannis, care va putea să conducă jocul politic până la alegerile prezidențiale dar și în prima parte a anului viitor.

Vom vedea…”, scrie Năstase.