S-au înfuriat trompetele PSD. Ingrid Mocanu o face albie de porci pe Viorica Dăncilă: „Noi credeam doar că nu știi aria cercului, nu că ești o ticăloasă de primă clasă. Adică ne furi voturile și după aia ne dai M***?”


S-au înfuriat trompetele PSD. Ingrid Mocanu o face albie de porci pe Viorica Dăncilă: „Noi credeam doar că nu știi aria cercului, nu că ești o ticăloasă de primă clasă. Adică ne furi voturile și după aia ne dai M***?”

Introducerea lui Gabriel Oprea pe ușa din dos a PSD și scorul rușinos obținut de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale au încins spiritele nu doar în partid, ci și în zona celor mai vocali susținători ai pesediștilor. Ieșiri vehemente au avut deja Marcel Ciolacu (președintele Camerei Deputaților), Gabriela Firea (președinta PSD București) și baronul de Giurgiu Nicolae Bădălău. VEZI AICI.

Nici avocata antenistă Ingrid Mocanu, o răsfățată a publicației kaghebiste Sputnik și una dintre cele mai vehemente voci din tabăra anti-DNA, Kovesi, „statul paralel” etc, n-a dormit prea bine de frică să nu fugă Oprea și Dăncilă cu ce a mai rămas din PSD. Ea a postat pe Facebook o reacție în care o face cu ou și cu oțet pe Dăncilă pentru primirea lui Oprea în PSD, generalul cu girofar și escortă fiind perceput de tabăra anti-justiție drept un apropiat al statului parelel și mai ales al fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, pe care ar fi chemat-o în deja celebra sa sufragerie în seara alegerilor prezidențiale din decembrie 2009.

Ingrid Mocanu:„Cuuuum? Proasta sărbătorește pierderea alegerilor prin numirea lui Oprea vicepreședinte PSD, direct din ”sufragerie”?
Păi de ce nu ne-ai zis, făi, tăntică, așa? Noi credeam doar că nu știi aria cercului, nu că ești o ticăloasă de primă clasă. Adică ne furi voturile și după aia ne dai M____ ?
Nu-ți este rușine, măi gospodină fără glorie?
Dragi cetățeni, dacă aproape 70% din cetățeni ne spun că suntem proști, haideți să le dăm crezare și să ne tratăm!
Poporul are întotdeauna dreptate... chiar și spălătoresele.... doar noi am fost idioți... bine că nu am fost suficient de mulți.
Da, îmi place mult Iohannis președinte.... el nu s-a coborât până la nivelul ăla...
De azi sunt haștag. Și ies în piață cu Chirilă.:)
PS - rectific postarea anterioară, nu Ciolacu e bun de președinte PSD, ci Oprea însuși ... așa chiar își împlinește visul klaus: scapă de ”ciuma roșie”, care nu mai depășește pragul electoral. Bă, ejnebun?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.