SÂNGE pe pereți în CEx-ul PSD! Baronii Oprișan și Bădălău îl ACUZĂ pe Negoiță că ar fi VÂNDUT alegerile europarlamentare în Sectorul 3


SÂNGE pe pereți în CEx-ul PSD! Baronii Oprișan și Bădălău îl ACUZĂ pe Negoiță că ar fi VÂNDUT alegerile europarlamentare în Sectorul 3

Scandal de pomină în CEx-ul PSD între susținătorii taberelor Firea și Dăncilă. Forul încearcă să tranșeze organizarea viitorului Congres, context în care au răbufnit din nou luptele intestine pentru putere.

Influentul baron de Vrancea – Marian Oprișan, poreclit ”Portofel” – și baronul de Giurgiu – controversatul Niculae Bădălău, cel care a insultat incalificabil Diaspora pe ritmuri de manele – au sărit, potrivit surselor Podul.ro, la beregata primarului Sectorului 3, Robert Negoița. Acesta din urmă (rudă a primăriței Capitalei) activează în tabăra adversă, pro-Gabriela Firea, laolaltă cu baronii Paul Stănescu și Marcel Ciolacu.

Sursele citate susțin că Marian Oprișan și Niculae Bădălău (principalii susținători ai candidaturii Vioricăi Dăncilă la șefia PSD) l-au acuzat pe Robert Negoiță că ”a vândut” alegerile europarlamentare din Sectorul 3 în favoarea candidaților Pro România. Acuzația a venit chiar în momentul în care Negoiță explicase că dacă Dăncilă devine șefa PSD, partidul va risca o veritabilă apocalipsă electorală, fiindc clar că nu a învățat nimic din lecția de pe 26 mai.

Sursele Podul.ro susțin că oferta candidatei Viorica Dăncilă presupune funcția de președinte executiv pentru Marian ”Portofel” Oprișan și pe cea de secretar general pentru Niculae Bădălău.

Dăncilă, Oprișan și Bădălău și-au impus punctul de vedere privind necesitatea organizării Congresului în iunie, deși fostul vicepreședinte Paul Stănescu a încercat să amâne data organizării forului suprem.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.