SCANDAL și ISTERIE în PSD: Codrin Ștefănescu sare la beregata Vioricăi Dăncilă pentru că-i EPUREAZĂ pe dragniștii din Guvern


SCANDAL și ISTERIE în PSD: Codrin Ștefănescu sare la beregata Vioricăi Dăncilă pentru că-i EPUREAZĂ pe dragniștii din Guvern

Surclasat de o manieră puțin spus umilitoare la Congresul PSD, unde a emanat o puzderie de baliverne și a fost printre cei mai puțin votați candidați, controversatul Codrin Ștefănescu se isterizează, pe Facebook, la vestea că gazatoarea dragnistă Carmen Dan a fost nevoită să își dea demisia de la șefia Ministerului de Interne.

De asemenea, Codrin Ștefănescu se văicărește caraghios, în comentarii, pe motiv că notoriul agramat Petre Daea, fost PCR-ist de frunte și dragnist până peste poate, se află, la rându-i, pe fărașul Vioricăi Dăncilă. De notat că Ștefănescu îl consideră pe Daea cel mai performant ministru al Cabinetului Dăncilă.

”Remaniem tot si de-a valma ! Ministrii performanti de ieri, remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi. Te-a atins vreodata, Dragnea ? Atunci, pa ! Vorba lui Ciolacu : asa incepe reforma sanatoasa din interior ! Hai, ca e de bine ! Mergem sigur spre victorie...”, scrie Codrin Ștefănescu.

Vă amintim că personajul Ștefănescu o atacă zilnic pe Viorica Dăncilă, pentru că aceasta nici nu vrea să audă de o candidatură la Cotroceni a junelui zvăpăiat Liviu Pleșoianu (vedetă Sputnik, mare iubitor de ”Răsărit viu”) din partea PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.