Scandalul RASIST din Ditrău ia amploare: 1800 de săteni au semnat o petiție în care cer fișele medicale ale celor trei muncitori srilankezi, dar și alungarea acestora

În deja notoria comună Ditrău continuă scandalul rasist: nu mai puțin de 1800 de săteni au semnat o petiție în care cer alungarea de urgență a celor trei muncitori srilankezi și, printre alte bazaconii, solicită să li se înmâneze și fișele medicale ale acestora, deși fișa medicală a oricărui cetățean este un document confidențial.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) le atrage atenția sătenilor rasiști din Ditrău, pe Facebook, că fișele medicale ale cetățenilor ”nu se afișează pe gard”:

”La Ditrău, continuă. Petiție semnată de 1800 de oameni, în frunte cu preotul catolic, în care, printre nenumărate fantezii de Teleorman, se cer actele medicale ale muncitorilor din Sri Lanka.

Fetelor, fișa medicală a fiecărui cetățean e confidențială, nu se afișează pe gard. Dar, cert, fișele voastre medicale nu e nevoie să fie publice, e clar...”.