Sclavul se întoarce acasă: Dodon anunță că va participa la parada propagandistică a așa-zisei Zile a Victoriei, de la Moscova.”Pe cheltuiala Rusiei”


Sclavul se întoarce acasă: Dodon anunță că va participa la parada propagandistică a așa-zisei Zile a Victoriei, de la Moscova.”Pe cheltuiala Rusiei”

Opulentul și obraznicul rusofil Igor Dodon a anunțat, sâmbătă, că va participa la parada propagandistică dedicată așa-zisei Zile a Victoriei, care va avea loc în Piața Roșie de la Moscova, pe 24 iunie, lăudându-se că e onorat de invitația lui Vladimir Putin.

De asemenea, Dodon a specificat că deplasarea lui se va face ”pe cheltuiala Rusiei”, ceea ce nu trebuie să surprindă pe nimeni, având în vedere finanțările rusești din Bahamas, prin intermediul unor offshoruri manevrate de Kremlin, bani da care au beneficiat Dodon, familia sa și PSRM, dar și alte cozi de topor putiniste.

Potrivit TVR Moldova, invitaţia trimisă lui Dodon de Putin a fost făcută publică de Serviciul de Presă al instituţiei prezidenţiale.

Igor Dodon: „Partea rusă îşi asumă de obicei toate cheltuielile. Decizia comisiei de sănătate publică specifică, că în interes de serviciu persoanele care pleacă în afara ţării sau intră în ţară, nu sunt obligate să stea în carantină dacă nu au simptome”.

Potrivit statisticilor oficiale, Federaţia Rusă este una dintre cele mai afectate ţări de noul tip de coronavirus, plasându-se pe locul 3 în lume după numărul de îmbolnăviri, dar este de notorietate că nimeni nu poate crede informațiile oficiale deferite de Kremlin.
 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.