Scrisoare către Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României: ”Munții se pot muta cu iubirea și credința unui singur om, nu cu stadioanele pline…”

”Munții se pot muta cu iubirea și credința unui singur om, nu cu stadioanele pline…”, mi-a spus Regele Mihai, la Versoix, în martie 1993.

Mișcarea pentru Regat și Coroană mulțumește Alteței Voastre Regale pentru prezența la evenimentul dedicat Independenței și Coroanei Române, desfășurat la Târgoviște în ziua în care Carol I de Hohenzollern Sigmaringen a pus piciorul pe pământul românesc.

”Adevărul luptă singur”, spunea Regele Mihai, creștin practicant, cu credință deplină în justiția divină. Asociația noastră împărtășește acest crez și este consacrată instaurării adevărului deplin în societatea românească.

La împlinirea a 153 de ani de la întemeierea Dinastiei Române, a 142 de ani de la proclamarea Independenței și a 138 de ani de monarhie constituțională, Mișcarea pentru Regat și Coroană urează Principelui Nicolae al României multă sănătate și bucurii în familie alături de soția Alteței Voastre, Alina Maria de Roumanie și împlinirea destinului hărăzit prin naștere de Augustul Vostru bunic!

Așa să Vă ajute Dumnezeu!