Scumpirea facturilor la telefonie. Vina Guvernului Dăncilă, devoalată de un economist


Scumpirea facturilor la telefonie. Vina Guvernului Dăncilă, devoalată de un economist

Economistul Bogdan Glăvan, profesor universitar de economie, atrage atenția asupra majorărilor facturilor la telefonie, fenomen cauzat de Ordonanța de Urgență 114 a Guvernului Dăncilă.

Cauza centrală a majorării facturilor la telefonie este reprezentată de foamea de bani a Guvernului PSDragnea, căci sacul de bani este din ce în ce mai gol, astfel cei din coaliția de guvernare nu știu ce taxe să mai inventeze pentru a mai trage de timp. 

Redăm postarea economistului:

„Acum, că factura la telefon a crescut cu 0,83 euro/lună, modelul economic al României nu va mai fi doar wage-led growth, ci chiar mobile-led growth.

P.S. Am primit notificare că se scumpește și abonamentul fix, deci e combo fixed-mobile-led growth.

Pentru reticenți: nu e straniu că în industria cu cea mai mare rată a DEFLAȚIEI din lume, asta IT-C, avem scumpiri în România? Ba da. Din cauza OUG 114, care a pus biruri noi, în pas cu foamea de bani a statului, a scris Bogdan Glăvan pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.