VIDEO. Senzația PeSeDe-ului. Coana deputată Tudorița Boboc a fost mare parte din viață șomeroaică. Apoi stupizenia acestei parlamentare a făcut înconjurul presei


VIDEO. Senzația PeSeDe-ului. Coana deputată Tudorița Boboc a fost mare parte din viață șomeroaică. Apoi stupizenia acestei parlamentare a făcut înconjurul presei

Deputata PSD de Vrancea la primul mandat Tudorița Boboc, 59 de ani, ajungea, în urmă cu aproximativ trei ani, în atenția presei după ce răspundea stupefiant, dovedind o necunoaștere adâncă, la o întrebare simplă, pusă, culmea, de Antena3. „Ce formă de guvernământ are România”, era întrebată domna deputat chiar în clădirea Parlamentului, iar dânsa răspundea candid, fără să i se clintească vreun mușchiuleț pe grăsimile faciale: „Cum ce formă?! A PSD”. Video AICI (secunda 40)

Altfel, presa nu i-a acordat în ăștia patru ani de mandat prea mare atenție. Câteva poze cu agramata Viorica Dăncilă prin ziarele locale, un rând foarte scurt pe wikipedia și cam asta pare să fi fost deputăția doamnei Boboc.

O sinecură get-beget a unei individe cu calificare și competențe mai mult decât dubioase pe care le explică în detaliu fostul secretar de stat în guvernul Cioloș Valeriu Nicolae, pe pagina sa de Facebook, după cercetarea CV-ului deputatei:

„Staț! Stingeț lumina! Dă uikend, doamna deputat Tudorițaaaaa Boboc, făcătoarea de minuni!

CV-ul dumneaei începe la 29 de ani, până atunci a fost șomeră, că așa era în timpul lui Ceaușescu. Pentru un an este tehnician la Ocolul Silvic Odobești. Apoi devine brusc profesoară de cultură civică la Școala Nr. 3 Focșani. Este prima minune.

La 32 de ani este profesoară la Focșani și studentă în primul an, la Sibiu, căci probabil a descoperit tunelul ăla energetic de sub Carpați, că altfel nu se explică. La 35 de ani devine referent bancar. Cum munca la bancă e un mizilic, termină și facultatea la Sibiu la 37 de ani, lucru care îi permite să devină administrator de patrimoniu ȘEF (sic) la școala gimnazială din Focșani, unde lucrează din greu timp de 17 ani, până să devină deputată. Din 2004 este și consilieră la întreprinderea lui Oprișan (Primăria Focșani și Consiliu Județean Vrancea). Din 2016 este deputată.

De când devine consilieră PSD se umple de geniu. Se specializează în managementul instituților publice, în resurse umane, instituții europene și politici comunitare, devine formator, face probabil în engleză "design manufactoring” la faimosul colegiul tehnic auto din Focșani, management educațional, se certifică ca tehnician în transporturi interne și internaționale, în controlul calității, în psihopedagogie, în formare profesională, devine profesor de educație rutieră și, apoteotic, se certifică ca susținătoare a Patrulei de reciclare.

Crede, cum e normal de la o profesoară de civică și absolventă de drept, de 14 ani consilier sau parlamentar, că forma de guvernare a României este Partidul Social Democrat. O spune cu încredere la TV. Dacă vine PSD-ul la guvernare sigur e prim-ministru. Multicalificată e, neconflictuală e, prietenă cu mama lui Oprișan e, nimic nu-i mai trebe.

Am râs cu lacrimi la declarațiile ei politice. Irlanda e țară nordică, băi fraierilor, e la nord de Focșani! Tudorițaaaaa președinteeee!

Trăim într-un banc.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.