Sfârșitul baroniadei PSD. Marian Oprișan a pierdut Vrancea după două decenii de jafuri, hoții și abuzuri


Sfârșitul baroniadei PSD. Marian Oprișan a pierdut Vrancea după două decenii de jafuri, hoții și abuzuri

Liderul PSD Vrancea, baronul Marian Oprișan, a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani. Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, relatează digi24.ro.

„Dacă pică Oprișan, este un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea. Gândiți-vă puțin ce înseamnă: Gabriela Firea este venită în PSD de șase ani. Oprișan e fibră! Oprișan înseamnă PSD. Oprișan însemna unul dintre nemuritori din PSD”, a comentat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.ro

Cătălin Dumitru Toma, născut în 1977, este senator PNL și președintele organizației județene a liberalilor. 

Marian Oprișan, 55 de ani, un baron al răului politic absolut care ținut în sărăcie și neputință un județ întreg mai bine de două decenii, întreba recent în fața membrilor de partid cu înclinații și talente similiare: „unde sunt hoții de la PSD?”. Baronul roșu, deținătorul unei averi impresionante, nu a fost capabil să justifice nici măcar bolidul de peste 100.000 de euro cu care s-a afișat în 2019, transferând responsabilitatea asupra mamei despre care a spus că i l-ar fi luat cadou. Despre averea și domeniul său fabulos, cu șapte corpuri de clădire, de lângă Focșani puteți citi AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.