Silviu Dehelean îl ironizează pe Toader: "Putea la fel de bine să dea OUG nominal, Dragnea să fie șef absolut"

Deputatul USR, Silviu Dehelean, a scris o postare pe Facebook marți, 19 februarie, în care critică noua OUG privind legile justiției. Concret, membrul Comisiei Juridice din Camera Deputaților l-a luat peste picior pe Toader ironizându-l că mai bine dădea o OUG nominal care să producă următoarele efecte subliniate în declarația deputatului:

CITIȚI ȘI MULTE AICI: Toader, slujitor model pentru Dragnea. S-au adoptat 2 OUG prin care justiția e capturată și mai mult. Augustin Lazăr nu mai poate infirma anchetele Secției speciale


„A suta modificare a legilor justitiei

Multe reguli noi au fost adoptate în timpul masacrului din Comisia speciala a lui Iordache: separarea carierelor (care a fost repetată obsesiv în discuțiile din comisie), condițiile de vechime, perioada de studii la INM etc..

Azi au fost întoarse de Tudorel, rotit cu 180 de grade: ba din cauză de lipsă a studiului de impact la legiferarea inițială, ba din cauză că există persoane care sunt pe placul jupânilor și trebuie să ajungă anumite funcții – judecător la ICCJ, procurori-șef la DNA, procuror-șef european și tot așa.

Nu e nimic tehnic, totul politic, legiferare pentru persoane individuale. Ministrul justiției politizează întreaga justiție. Putea la fel de bine să o dea nominal – cutare judecator devine șef la DNA, cutare șef la ICCJ, Kovesi să vină acasă, Lazar să plece împreună cu Tarcea, dăm drumul tuturor politicienilor și interlopilor din pușcării, le plătim gras pentru asta, să ia și prejudiciul ba le dăm și pensii speciale pentru perioada din închisoare iar Dragnea trebuie să fie șef absolut, a scris deputatul pe Facebook.