ȘOCANT: O bătrână infestată cu Covid-19 nu a anunțat că a venit din Spania și s-a plimbat două săptămâni prin Teleorman! Primul caz de coronavirus confirmat în județ. Săptămâna viitoare vom afla urmările

Jurnalista Carmen Dumitrescu (Liber în Teleorman) avertizează, pe Facebook, că primul caz de covid-19 din Teleorman, abia confirmat, este al unei bătrâne care s-a comportat ca o veritabilă bombă vie: deși revenise din Spania, de la rudele bolnave de coronavirus, nu numai că nu a anunțat pe nimeni, dar s-a și plimbat liberă prin oraș și împrejurimi, timp de două spătămâni. Nu în ultimul rând, aflăm că, tot în Teleorman, izoleta nu mai are filtre!

Vă prezentăm comentariul jurnalistei Carmen Dumitrescu:

”În Teleorman, izoleta nu mai are filtre. Și abia s-a confirmat primul caz: o bătrână care s-a comportat ca o bombă vie. Nu a anunțat pe nimeni că rudele ei din Spania, pe care le-a vizitat, aveau coronavirus și s-a plimbat două săptămâni liberă prin oraș. De săptămâna viitoare se încheie incubația în cazul victimelor ei. Zic să fim optimiști. Va fi, cu siguranță, mai rău”.